sahabat

Sabtu, 27 Jun 2009

akan datang-jejaka perasan

aku sedang bergelumang dengan jurnal2 dan kajian2 yg lepas yg perlu aku selidik dan cungkil segala permasalahan yg timbul dan masalah sendiri yg aku cuba timbulkan agar repot aku boleh diterima oleh penyelia-ku...dan dalam masa yg sama aku kena pilih gamba n edit ape yg patot ntuk 2 wedding yg aku buat bln jun ni...

dan tika wacom ni laju mencari gambar yg perlu delete untuk tapisan lembaga kritikus faces photographee....imej ini mencuri sedikit tumpuan. 3 jejaka perasan yg membantu aku dalam assigment aku kt raub..terima kasih kepada mereka semua....wak, rahim n aie...jika mau telepon maupon mengorat mereka..bleh trus hubungi aku...

15 ulasan:

  1. Saya dah ada pakwe. Maaflah.

    BalasPadam
  2. jage la pakwe anda tu dengn penuh kasih sayang...

    BalasPadam
  3. haha sya x de pakwe tp sya x nak la..huhuhu

    BalasPadam
  4. Ceh gelabah je maklong xyphos kennyroger ni hihi jgn marah maklong.

    BalasPadam
  5. gelabah2 maklong pun,gelabah lg si syuhada ngokngek tu..haha

    BalasPadam
  6. haha sya x de pakwe tp sya x nak la..huhuhu

    BalasPadam
  7. Ceh gelabah je makcik ngokngek kepala kemek ni.. hihi jgn marah makcik.

    BalasPadam
  8. ala...
    sy ada krisis dgn pkwe sy..
    sedihnye...

    BalasPadam
  9. nampaknya ramai permintaan ni...

    BalasPadam
  10. wak tue yg psti bkn wak karno kan?
    hahaha!! :D

    BalasPadam
  11. aisyehhh..wak karno plak..terbayang-bayang dia senyum..huhuhu

    BalasPadam
  12. ehem2!! lalu2~
    emilia cr wak karno ker... ehem2!!!

    BalasPadam