sahabat

Ahad, 7 Jun 2009

faces @ raub

kelihatan beberapa orang protege faces mahu "pekenakan" diorg punye boss. nak kasi mkn sweet sour plum..huh...jenuh aku tahan perasaan bile mkn gule2 tu...tak bleh tahan..

kali ni aku bawak 3 orang student dnm ntuk asscott aku ntuk majlis kat pahang...insyaallah lpas ni pon akan ade lg protege yg akan aku bwk bile faces dapat job...tak le aku mati kutu kt tempat org bile bt job ramai2....

untung sket kali ni pengantin suke pose...ktorg lak yg penat..nseb baik ade 3 org jembalang dtg membantu ni...ha3...tgk le nt camne hsil dia...bab2 salin2 tukar baju ni mmg klu ikut malas nk layan..tp dah tugas...kena la jalankn dengan bersungguh..hu3

antara hasil2nyee...



8 ulasan:

  1. next time saye nk ikut ....wooo

    BalasPadam
  2. student dmt cm saye leh ikot tak?
    huuuuuhu cdey nak ikot gak..
    en ajis kan da ade wajaaaaa.. :)

    BalasPadam
  3. en ajisssss!!!!
    nak ikut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  4. ermmm....
    ni ntuk mereka yg btul2 tahan mental n fizikal..tak bleh nak mengeluh 1 bende pon..

    aku rase aku nak kna jg boss g garang la...cam sifoo aku SN

    BalasPadam
  5. sy dh tukar url..
    enulwanie.blogspot.com

    BalasPadam
  6. itu diorg yg tangkap ke en aziz?

    BalasPadam
  7. gmba sy tu diorg la yg tgkap...yg lain...still mine...

    BalasPadam