sahabat

Sabtu, 18 April 2009

my new studio


* sewaktu keyboard tertaip ni aku masih ade 13 illustration yg perlu aku siapkan untuk member aku yg semakin kurus : iaitu en pawaz....

dan pada masa yg sama aku baru selelsai set-up workstation aku yg aku kira agak segar sket...walau aku sudah kepenatan unuk mewarna ilustrasi untuk kerajaan selangor tu....aku kering idea...nak saje aku bg job ni kat budak2 dnm.....tapi diorg semua dah balik kg daaa....

so dengan ade susunan studioku yg baru ni harap dapat mempertingkatkan lg kerajinan aku untuk bekerja membanting tangan mata juga kepala otak untuk menghasilkan sesuatu yg lebih baik dari sebelumnya...aku kira, aku masih belajar dan perlu belajar lg banyak dari expert2 kat luar sana. dan kawan aku si iskandar ade bagi url top designer yg tersangat2 gempak....aku sangat admire...i hope i can make sumthing like them...insyallah...aku berusaha...semua perlu berusaha...

surat kontrak mosti pon dah sampai....pasni tak bleh main2 lg...yeaaahhh...berusahalah en aziz!!!

as requested dari mirot :- url top designer dari poland / brazil / indonesia

http://www.mosk.pl

http://psd.tutsplus.com

http://www.smashingmagazine.com

http://www.attitudedesign.co.uk/

http://abduzeedo.com

http://www.oxidizzy.com

http://www.veckr.com/

http://majalahwow.vze.com/

http://vector.tutsplus.com/

banyakkan explore..gunakan kemudahan dengan sebaik n semaksima mungkin

6 ulasan:

  1. eleh cm dlm cte ayt2 cinte je dialog..heee :P

    BalasPadam
  2. en aziz! nak jugak url to designer tuuu.
    kongsi la ..hehe

    BalasPadam
  3. ayat2 cinta.....kisah cinta sy dlu..dgn ain..hu3

    BalasPadam
  4. syukran jazilan en. aziz :)

    BalasPadam