sahabat

Rabu, 25 Mac 2009

openday mmu

setelah mengharungi beberapa spekulasi yg agak panas, akhirnya mmc akan bernaung di bawah mmu kelak. mungkin banyak perubahan yg bakal berlaku...tak tau la ape nak jadi nanti..so, kedudukan pelajar pon masih selamat..semester dan pembelajaran akan terus berjalan seperti biasa...
minggu lepas aku bersama geng lecturer mmc yg bujang2 ni gi mmu, ntuk sertai openday mmu cyberjaya. booth mmc paling cepat siap, sebab semua pasang siap & agak meriah dengan warna warni sbb ade artwork student..even bdk2 degree FCM (faculty creative media) mmu pon x bleh nak buat cam bdk DNM mmc..thanx kepada anda2 yg singgah ke booth mmc...

banyak bende yg aku plan ntuk DNM, assignment yg sangat banyak nanti...jangan sampai aku buang student lg nt..

mungkin ade gak nanti..percayalah

6 ulasan:

  1. datang lah ke open day mmc lak nanti..11 april 2009

    BalasPadam
  2. huhu x g laa plak. aish .. en.aziz da garang skg. rajin buang budak ehem2!


    duuuluuuu diiaaa baaaikkkk sggtt!! (tahu skg tengh kembang ar tuh :p)

    BalasPadam
  3. siape yg berminat, boley drop msg here...k.tq

    BalasPadam
  4. Betul tu en aziz, kita mahukan kualiti, dan bukan kuantiti
    ahahha
    saye sokong...
    tahniah kepada siapa yang menjayakan booth MMC kat openday di MMU...

    BalasPadam