sahabat

Isnin, 21 Disember 2009

uthm camping organize by myi

baru je balik dari camping ni haa...ni la camping paling lame---tapi still enjoy gak. peserta terdiri daripada pelaajar2 uthm batu pahat johor, dan penganjur terdiri daripada staff MYI yg terdiri daripada geng opis mmc dan fasi-budak2 dnm intake july2008.

banyak bende yg jadi sepanjang 4 hari 3 malam di hutan lipur chamang, pahang. kalau pengalaman jatuh dan sesat ketika jungle tracking lah antara yg bez skali....tak dilupai last xtvt iaitu amazing race...gile kaw2 budak2 uthm ni kena ngn fasi2 dnm ni..kejam tapi syoook...

day 1 - semua bdk2 uthm ni blur2 je aku tgk..skema tu mmg ade la..yg jenis muka gelak pon ade. tp ni la camping paling sikit peserta...18 jer..sblm bende ni jalan pon ade la konflik antara bdk2 uthm ni...lantak pi la..n ade peserta paling muda berumur 14(ank kepada felo kolej kediaman diorg ni la)...byk aktiviti yg dijalankan..tapi aku taktau sgt bab LDK ni...aku bahagian tgk2 kem site jer..

malam pertama buat nightwalk..jaga cekpoint dkat ngn gaung..sambil2 tu layan buat cincin guna tangkai petik tepi gaung...tapi tak jadi, pastu buat lg guna tali yg ikat torchlite kt leher.layan...ingtkan nk bagi mlm tu//// tp tergendala la..dia buat dek jer..kena bikin plan ;lain..

day 2- pagi2 buat senamrobik, pastu menari chiken dance lak...dengan instruktor paling comel ustad sukur//ha3// LDK LDK LDK ... petang buat game...

4 ulasan:

  1. tringt tyme kamping kitorg dlu2..hmmm rindu la..even stu mlm tp sgtt best!
    ingt tak kte maen2 kuiz n menari poco2?
    en ajis sporting..best2! hee~

    BalasPadam
  2. penjual mekap terbaek ! haha :)

    BalasPadam
  3. adik manis - mau beli alat kecantikkan tak

    kakak tinggi - nanti kite bikin lg, mau

    BalasPadam
  4. en nak lg sos cili dlm mulut x??

    BalasPadam