sahabat

Khamis, 17 Disember 2009

Blogger influence workshop..


baru jer jap tadi(lebih kurang beberapa jam sebelum ini) telah berlangsungnya satu workshop " blogger influence workshop" anjuran UUM dan SSKM di impana hotel n spa(bilik jasmin, tingkat 1) research oleh Prof Shuhada, Dr Shah, Dr Laily , Prof Fuad , Mahmood(Phd UUM, dari jourdan) mencari konklusi bagaimana blog ni mampu mempengaruhi pembaca dan orang ramai..dan secara keseluruhannya workshop ni tak boring, boleh diskussi dengan terbuka(kecuali masa pembetangan mr mahmood masa present sistem BIA tadi) semua senyap..bahasa lain, klu dia cakap melayu tadi, ok lg ok..ha3. antara imej janaan canonku..ni takde edit2..tak sempat..petang ni nak trus gi chamang...ade camping



grup photo - dr Laily kate nt soh email, sy kate...blog kan ade
sebelum ais dipecah
haa..asi sudah dipecah..gaya tidak formal(oleh faces photographee)


antara student student yg di bawak..ojan datang ntuk makan jer
Prof syu, Dr shah, Dr Laily

3 ulasan:

  1. encik ajis femes!
    sy sungguh jeles!!
    encik, nak signnnnnn

    BalasPadam
  2. yess...my blog on the top..thanks to my followers.. specially my studeng

    BalasPadam